Skye is bij ons geboren, Uit een nest van 8, is zij een van de 4 meisjes. Kon je ze maar allemaal houden. Maar Skye is altijd een heerlijk lief leuk en speels nieuwsgierige dametje. Doet gezellig mee vlinders en bladeren vangen in de tuin en zoekt bescherming tegen de zon in schuilplekjes in de tuin. En om haar moeder op te volgen ons echte houdini. Ze houdt van buiten dus en zoekt manieren om uit de tuin te ontspannen. En vindt het af en toe helaas. haha. 

Maar in de groep is er steeds spanning, ze maakt ruzie, en veroorzaakt te veel spanning. Nu met de kittens en zwangere poezen weer in huis is de spanning te snijden. Als het perfect gouden mandje gevonden wordt, mag ze straks verhuizen. Liefst daar waar nog geen andere katten zijn, zodat ze lekker haar eigen gang mag gaan. 

Voor haar zoek ik iemand die haar de ruimte wil geven om op haar tijd weer een fijne thuis te ervaren. Ze houdt van naar buiten te gaan, maar als ze naar een huis gaat waar ze naar buiten dan alleen om veilige en omheinde tuin of balkon.

Neem rustig contact op voor meer info. 

 

Volle DNA profile

stamboom in pawpeds 

 

Skye Skye's the Limit
Geboren 11 juni 2021
Kleur en ras Blue bicolor Siberische kat
Bloedgroep A zonder b allel
Ouders Hristian Nevsiky Modern
Carolina Summer Valley
testen: juni 2022: HCM, PKD, Cinn, Fiv, Felv. - geen afwijkingen
beide ouders via echo vrij van HCM en PKD
DNA profiel, medische profiel, kleuren, enz. zie link hierboven
Nestjes V nestje, oktober 2022
Nakomelingen in de cattery ......