De  planning voor 2022:

Skye is inmiddels helemaal nagekeken, gezond bevonden via echo voor HCM, PKD en Cinn via echo en fiv/felv via bloed negatief. We hopen tweede helft oktober te mogen genieten van haar eerste nest. Met Yur als de vader zullen de kittens siberen of neva zijn.  De kleuren voor katers zullen allemaal blue zijn (al dan niet tabby / al dan niet met wit / al dan niet silver), voor de poezen blue tortie of blue tortie tabby, al dan niet met wit en of silver

  

Libby is inmiddels een jaar en heeft al haar testen gehad en is helemaal gezondverklaard! Ze is inmiddels op date geweest met een mooi seal tabby white point kater en we hopen eind oktober neva kittens van haar te verwelkomen. 

Uit deze combi kunnen we alleen nevas verwachten. De katers zullen red of creme point zijn en de poezen tortie point in de kleuren blue of seal.  Voor alle kittens geld, met of zonder wit, tabby of solid. 

 

Er zijn nog enkele plekken op de wachtlijst voor de komende kittens. 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens

Mocht u oprecht interesse hebben voor kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een kattenallergie.