Mijn site is deze week, na volledig te moeten herschrijven, opnieuw via een andere hostingpakket gepubliceerd. Aan vele pagina's wordt nog gewerkt. Als u iets tegenkomt dat niet klopt of niet werkt, verneem ik dat graag van u! Alvast bedankt.

Welkom 5 kittens geboren op 20 augustus 2021 

De ouders zijn

Hedetet S'Berendipity  (Hedy) en  Avantyurin Lunnaya Dymka (Yur)

stamboom van de kittens in pawpeds

 

Dit "Uncanny" nestje, wie had het ooit gedacht. Mijn lieve Hedy aan de pil en Yur die inmiddels op een staafje zit om hem tijdelijk hormonaal rust te geven (chemisch castratie) en Moeder natuur heeft toch een mooi verassing voor ons in petto.  Hoe dan ook dit nestje moest er blijkbaar echt zijn. 

Op 20 augustus smiddags kondigen zich 5 knappe kerels aan. De namen krijgen vooraan een bijvoegelijke naamwoord gaan beginnend met de letter U,  omdat dit het U nestje is, en omdat het in alle opzichten, uniek, uncanny, enz enz. 

De kittens zijn heel mooi en vlot geboren, in het bijstaan van een hele grote kitten van 10 weken van Hedy. Hoe mooi is de natuur. Pappa Yur is ook niet weg te denken nu. Hij verzorgd heel liefkozend Moeder Hedy voor de bevalling start. Zo een lieve vader is hij. Kan niet anders dat deze kittens de liefste kittens worden van de hele wereld. 

 

Inmiddels zijn alle kittens voorzien van een goudenmandje.

 

Uitgerust Robbie S'Berendipity (Milan)

Red tabby point 

Neva Masquerade

Kater

gereserveerd

 

Utopisch Devon S'Berendipity

Black tabby 

Siberische Kat

kater

gereserveerd

 

Uitgekiend Rick  S'Berendipity                     

Red tabby 

Siberische Kat

kater

gereserveerd

Uitverkorn Alan S'Berendipity (Uzi)

red tabby point 

Neva Masquerade

kater

gereserveerd

 

Uitmuntend Matt S'Berendipity (Blue)

Seal  point

Neva Masquerade

kater

gereserveerd