Planning vanaf (vroege) zomer 2023

 

Hedetet S'Berendipity en Ravasan Aksaland 

stamboom van de kittens 

We hopen eind juli op het nestje van Hedy en Ravasan . Ons eigen Hedy,  geboren in ons cattery uit de moeder overste van ons cattery. Mega trots ben ik op deze lijn. Ze zijn zo super lief, knuffelig en aanhalig. En uiteraard vele geteste generaties (en daarboven) getest op oa hart en nieren. En bewezen gezonde katten en kittens.  

Hedy is op date geweest bij Ravasan Aksaland bij een bevriendde cattery Poppelorus. Rav is een seal tabby point neva masquerade. Super lief en leuke karakter. Hij en zijn (voor)ouders zijn eveneens getest op de belangrijke afwijkingen zoals HCM, PKD en CIN via echo, fiv felv via bloed.  

Wat kun je verwachten voor kittens uit deze combi?

Siberische kat en/of neva masquerade kittens. 

- al dan niet met wit

- waarschijnlijk alleen tabbys

Katers kunnen black (seal) tabby zijn.

De poezen kunnen black/seal tabby of black (seal) tortie tabby zijn. 

 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.