Planning vanaf (vroege) zomer 2023

 

Hedetet S'Berendipity en Yantar Matthiola

stamboom van de kittens 

We hopen eind januari of begin februari op het nestje van Hedy en Chico. Ons eigen Hedy, is een poes uit de vierde generaties van deze lijn, geboren in ons cattery uit de moeder overste van ons cattery. Mega trots ben ik op deze lijn. Ze zijn zo super lief, knuffelig en aanhalig. En uiteraard vele geteste generaties (en daarboven) getest op oa hart en nieren. En bewezen gezonde katten en kittens. Hedy is de grootmoeder van Libby die in december kittens verwacht/heeft gekregen. 

Hedy gaat op date geweest bij Chico, een mooi lief en uiteraard gezond getest blue white siberische kat. Super lief en leuke karakter. Hij is eveneens getest op de belangrijke afwijkingen. Hij woont bij bevriende cattery Boedhas Home.

Wat kun je verwachten voor kittens uit deze combi?

Siberische kat en/of neva masquerade kittens, want ja, de beide ouders kragen de colorpoint gen. 

- al dan niet met wit

- solid of tabby

Zowel poesjes als katers kunnen allemaal red (tabby)(point) of black (tabby)(sealpoint) met of zonder wit zijn. De poezen kunnen ook black/seal of tortie (point) zijn. 

 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.