Planning voorjaar/zomer 2023

 

Vanilla Sky Cecilia en Yantar

 

We hopen vanaf medio juli ons eerst helemaal rode nest. De ouders zullen zijn,  Cecilia (Ceciel) en Yantar Matthiola. Ceciel is geboren in Rusland bij cattery vanilla sky. Haar voorouders en lijnen komen overeen met die van ons eerste kater Labuki Rasos Gentis (Duke). Vandaar dat ik dit schattig kitten naar nederland wilde halen.  Ceciel is echt super lief, knuffelig en aanhalig en een echte clowntje. Ze is een allermansvriendinnetje. Ze komt uit generaties getest voorouders op oa hart en nieren. Ceciel is inmiddels getest via echo op hart en nieren, en via bloed op fiv/felv. Uiteraard helemaal gezond bevonden zonder afwijkingen. Haar genetische test is prachtig om in te zien. Te vinden op haar eigen pagina 

Ceciel is op date geweest bij ons eigen Yantar, die eveneens helemaal getest is en uiteraard helemaal gezond verklaard. Een super lief katertje en een hele fijne karakter. 

 

Kun je verwachten voor kittens uit deze combi:

* red *red * red * red *red * red * red *red * red * red *red * 

- Siberische kat en/of neva masquerade kittens

- al dan niet met wit,

- al dan niet tabby

De katers zullen allemaal red (point) zijn. De poezen red (point) zijn. 

 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.