Planning 2022

 

Trickety Libby S'Berendipity en Hristian Nevskiy Modern

Er is nog ruimte op de wachtlijst voor dit nestje

stamboom van de kittens 

We hopen rond 10 december op het nestje van Libby en Chico. Ons eigen Libby, is de vierde generatie van deze lijn, geboren in ons cattery. Mega trots ben ik hierop. Deze lijn is super lief, knuffelig en aanhalig. En uiteraard al die generaties (en daarboven) getest op oa hart en nieren.

Libby is op date geweest bij Chico, een mooi lief en uiteraard gezond getest blue white siberische kat. Super lief en leuke karakter. Hij is eveneens getest op de belangrijke afwijkingen. Hij woont bij bevriende cattery Boedhas Home.

Wat kun je verwachten voor kittens uit deze combi?

Siberische kat en/of neva masquerade kittens

- al dan niet met wit,

- al dan niet silver/smoke

- al dan niet tabby!

De katers zullen allemaal red of creme (point) zijn. De poezen seal/black of blue tortie (point) zijn. 

 

 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.