C2 nestje - verwacht in het najaar van 2024

Silaia en Expresso

 

De kittens uit deze combi, van Silaia en Expresso kunnen genetisch gezien kunnen alleen Siberische katten zijn, geen Neva Masquerades.

De katers uit het nestje kunnen zowel red, creme, blue of black zijn, de poesjes uit het nestje kunnen blue, black, blue tortie of black tortie zijn. daarnaast kunnen alle kittens solid of tabby zijn en alle kittens kunnen wel of niet met wit zijn, al ga ik er van uit dat er veel wit komt onder de kittens. maar goed, toverballennestje echt wel. En iets kans minder rood dan de eerste nestjes van dit jaar. 

 

Uiteraard zijn de beide ouders getest via echo voor HCM, PKD en Cin, tevens ook via bloed op fiv felv. En ook een compleet DNA profiel. Alle onderzoeken tonen mooie gezonde katten zonder ziektes, erfelijk of anders. 

Mocht u belangstelling hebben voor dit nestje hebben, neem rustig contact op. Er is nog ruimte op de wachtlijst. 

Met een totale inteelt in deze combinatie van minder dan 1 procent, hebben we hiermee te maken met een mooi heel diverse genenpool. 


 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

  • Beschikbaar  - Aarzel niet te informeren over dit kitten
  • Optie - Er is iemand die interesse heeft getoond over dit kitten maar nog niet gereserveerd. Reageer gerust op dit kitten
  • Gereserveerd  - Iemand heeft een aanbetaling heeft gedaan, dit kitten is niet meer beschikbaar.
  • Evaluatie -  Het kitten is voorlopig niet beschikbaar is maar voel je vrij om te informeren, kitten kan beschikbaar komen.
  • Blijft  - Dit kitten blijft bij ons wonen.

 

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.