B2 nestje - wordt verwacht in de tweede week van juli 2024

Libby en Yantar

Voor belangstelling in kittens van dit toekomstige nestje kunt u contact opnemen. 

 

Kittens uit deze combinatie kunnen alleen Neva Masquerade kittens woren. De katers uit het nestjes zullen alleen maar red of creme zijn, de poesjes uit het nestje alleen maar seal of blue tortie. Maar de variatie blijft, want alle kittens kunnen solid of tabby zijn en alle kittens kunnen wel of niet met wit zijn. 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

  • Beschikbaar  - Aarzel niet te informeren over dit kitten
  • Optie - Er is iemand die interesse heeft getoond over dit kitten maar nog niet gereserveerd. Reageer gerust op dit kitten
  • Gereserveerd  - Iemand heeft een aanbetaling heeft gedaan, dit kitten is niet meer beschikbaar.
  • Evaluatie -  Het kitten is voorlopig niet beschikbaar is maar voel je vrij om te informeren, kitten kan beschikbaar komen.
  • Blijft  - Dit kitten blijft bij ons wonen.

 

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.