Planning voorjaar 2023

 

Vanilla Sky Cecilia en Avantyurin Lunnaya Dymka

Er is nog ruimte op de wachtlijst voor dit nestje

stamboom van de kittens 

We hopen medio april of iets later ons eerst helemaal rode nest. De ouders zullen zijn,  Cecilia (Ceciel) en Avantyurin (Yur). Ceciel is geboren in Rusland bij cattery vanilla sky. Haar voorouders en lijnen komen overeen met die van ons eerste kater Labuki Rasos Gentis (Duke). Vandaar dat ik dit schattig kitten naar nederland wilde halen.  Ceciel is echt super lief, knuffelig en aanhalig en een echte clowntje. Ze is een allermansvriendinnetje. Ze komt uit generaties getest voorouders op oa hart en nieren. Voordat ze gedekt is, zal Ceciel ook getest worden via echo op hart en nieren, en via bloed op fiv/felv. Haar genetische test is prachtig om in te zien. Te vinden op haar eigen pagina 

Ceciel zal op date gaan bij ons eigen Yur, en dit zal zijn laatste nestje zijn bij ons in de cattery. Dit omdat ik dan al 2 nakomelingen heb van hem en graag voldoende diversiteit in de cattery wil. Plus wil ik mijn dieren zo veel mogelijk met elkaar laten rondlopen. Dat kan niet met vader en dochter.  Yur een mooi lief en uiteraard gezond getest creme siberische kater. Super lief en leuke karakter. Hij is eveneens getest op de belangrijke afwijkingen. 

Wat kun je verwachten voor kittens uit deze combi?

* red *red * red * red *red * red * red *red * red * red *red * 

- Siberische kat en/of neva masquerade kittens

- al dan niet met wit,

- al dan niet tabby

De katers zullen allemaal red (point) zijn. De poezen red (point) zijn. 

 

 

 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.