A2 nest - 5 kittens geboren 18 juni 2024

 

Boedha's Home Vitalya & Yantar Matthiola

5 Prachtige kitten zijn geboren na een mooie bevalling. Vitalya was voor de eerste keer moeder maar was voorbeeldig en verliep alles schitterend. 

Het eerste kitten was een kater en daarna alleen maar poesjes. Oh wat een rode pracht! Met en zonder silver, wat gaat het leuk worden deze kittens groot te zien worden. 

 

Voorlopig zijn deze kittens onder optie voor de mensen op de wachtlijst. 

 

 

Mogelijk is 1 kitten nog beschibaar zijn. Welk dat wordt, zal pas op zijn vroegst tegen eind juli bekend worden gemaakt.  

 


Katertje

Geb.dat. 18 juni 2024

Red tabby classic white 

Siberische kat


Poesje

Geb.dat. 18 juni 2024

Black silver tabby white 

Siberische kat

 


Poesje

Geb.dat. 18 juni 2024

Red silver (tabby) white bicolor

Siberische kat


Poesje

Geb.dat. 18 juni 2024

Red silver tabby classic (white)

Siberische kat


Poesje

Geb.dat. 18 juni 2024

Red silver tabby classic (white)

Siberische kat


Vitalya is een lieve poes afkomstig van bevriende cattery Boedha's Home. Vitalya is een heerlijk speels kat, die soms even tijd nodig heeft, maar eenmaal je vriendin, je vriendin voor altijd. Ze houdt van buiten spelen en achter de vlinders aan rennen. Beide ouders zijn en komen uit generaties getest voorouders op oa hart en nieren, fiv felv enz. en zijn zelf inmiddels getest via echo op hart en nieren, en via bloed op fiv/felv. Uiteraard helemaal gezond bevonden zonder afwijkingen. Haar genetische test is prachtig om in te zien. Te vinden op haar eigen pagina 

Vitalya is op date geweest bij ons eigen Yantar, die eveneens helemaal getest is en uiteraard helemaal gezond verklaard. Een super lief katertje en een hele fijne karakter. 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

  • Beschikbaar  - Aarzel niet te informeren over dit kitten
  • Optie - Er is iemand die interesse heeft getoond over dit kitten maar nog niet gereserveerd. Reageer gerust op dit kitten
  • Gereserveerd  - Iemand heeft een aanbetaling heeft gedaan, dit kitten is niet meer beschikbaar.
  • Evaluatie -  Het kitten is voorlopig niet beschikbaar is maar voel je vrij om te informeren, kitten kan beschikbaar komen.
  • Blijft  - Dit kitten blijft bij ons wonen.

 

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.