Z nestje - 3 kittens geboren 29 mei 2024

 

Vanilla Sky Cecilia en Yantar Mathiola

bij interesse voor kittens in dit nestje mag u contact opnemen


Zizanie S'Berendipity

Poesje

Siberische Kat

Red tabby bicolor

In optie


Zeek Zucchero S'Berendipity 

Katertje

Red (tabby) bicolor

Siberische Kat

Ter evaluatie voor cattery


Ziggy Stardust S'Berendipity

Katertje

Neva Masquerade 

een sterretje geworden 


De ouders zijn, Vanilla Sky Cecilia (Ceciel) en Yantar Matthiola. Ceciel is geboren in Rusland bij cattery Vanilla Sky. Haar voorouders en lijnen komen overeen met die van ons eerste kater Labuki Rasos Gentis (Duke). Vandaar dat ik dit schattig kitten naar nederland wilde halen.  Ceciel is echt super lief, knuffelig en aanhalig en een echte clowntje. Ze is een allermansvriendinnetje. Ze komt uit generaties getest voorouders op oa hart en nieren. Ceciel is inmiddels getest via echo op hart en nieren, en via bloed op fiv/felv. Uiteraard helemaal gezond bevonden zonder afwijkingen. Haar genetische test is prachtig om in te zien. Te vinden op haar eigen pagina 

Ceciel is op date geweest bij ons eigen Yantar, die eveneens helemaal getest is en uiteraard helemaal gezond verklaard. Een super lief katertje en een hele fijne karakter. 

 

Onze kittens verhuizen uitsluitend samen met een nestgenootje (per twee dus) of daar waar al een (jonge) kat aanwezig is. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dit in het belang van het welzijn van het kitten / de kittens.  

  • Beschikbaar  - Aarzel niet te informeren over dit kitten
  • Optie - Er is iemand die interesse heeft getoond over dit kitten maar nog niet gereserveerd. Reageer gerust op dit kitten
  • Gereserveerd  - Iemand heeft een aanbetaling heeft gedaan, dit kitten is niet meer beschikbaar.
  • Evaluatie -  Het kitten is voorlopig niet beschikbaar is maar voel je vrij om te informeren, kitten kan beschikbaar komen.
  • Blijft  - Dit kitten blijft bij ons wonen.

 

Mocht u oprecht interesse hebben voor een kitten/kittens, stuur een mail. Ik zal mijn best doen binnen enkele dagen te reageren. 

Vermeld graag hierbij wat informatie over uzelf, woonsituatie, aanwezige familieleden en evt andere huisdieren en of er al dan niet sprake is van een katten allergie.